feestmateriaal


Uw feest is onze zorg!  Met onze services maken wij uw feest af tot in de kleinste details en met de grootste zorg.  Laat de organisatie aan ons over, aan u om te feesten. Wij zorgen voor de volledige uitwerking van uw event.


CASSETTEVLOER EN PADEN

Een cassettevloer zorgt voor extra comfort en creëert een warme sfeer. Wij plaatsen natuurlijke houten tentvloeren en vrijwel elk soort tapijt. Ons team is gespecialiseerd in het leggen van vloeren op oneffen terrein. Een tapijt, verkrijgbaar in elke kleur brengt extra stijl. 

 


FEESTMEUBILAIR

Creëer een sfeer waar uw gasten zich thuis voelen. Met ons advies  kiest u het gewenste meubilair, wij leveren het totaalconcept.

Van barmeubels tot stoelen, van glazen tot bestek en zoveel meer...


CATERING EN PERSONEEL

Catering en professionele bediening van dranken is cruciaal op ieder evenement. Laat dit over aan ons zodat u zorgeloos kan genieten. 

Van levering van gekoelde dranken tot de bediening ervan, wij stellen zorgvuldig het juiste team samen. 


 

 

MOBIELE BAR

Feesten in tenten is niet altijd evident, kies voor een mobiele bar die overal inzetbaar is. Deze bar heeft een luxe uitstraling en is voorzien van alle comfort. Meer dan voldoende koelruimte en een professionele tapinstallatie voor het perfect getapte Belgische gerstenat.

We kunnen deze bar perfect aanbouwen aan een van onze tenten. We zorgen voor formule op maat met een vlotte en aangename bediening. 

 


LICHT & GELUID

Verlichting is essentieel voor een intieme, gezellige of feestelijke sfeer in uw tent. Met aangepaste verlichting brengt u uw feest tot leven. 

Professionele geluidsinstallaties, voor ieder event kunnen we de oplossing bieden. Van high-end geluidsinstallaties tot een kleine feestset.


VERWARMING / MOBIELE AIRCO / STROOMGROEP

Van basis terrasverwarming tot professionele mobiele verwarmingen met inblaaskasten. Voor elk project kijken we voor een gepaste oplossing.

Mobiele koelinstallaties om elke ruimte af te koelen, bij zomerse temperaturen creëer je toch een aangenaam klimaat in één van onze tenten. 

Elektrische stroom, waar en wanneer u het wil op iedere locatie met een mobiele stroomgenerator.


DECORATIE & EVENTSTYLING

Het zit hem in de details. Met de juiste decoratie maken we uw feesttent af. Van tafeldecoratie tot een volledig uitgewerkte eventstyling op maat van de klant...


TOILETWAGEN  / KOELWAGEN

Luxueus afgewerkte toiletwagens, van klein tot groot, deze kunnen vrijwel overal geplaatst worden.

Gekoelde dranken op een event zijn van essentieel belang. Een  koelwagen zorgt voor de nodige gemoedsrust en comfort.


AFTER-PARTY SERVICE

Bij TENTZ kan je niet alleen terecht voor de volledige opbouw van uw event maar we staan ook in voor de volledige opruiming van het feest. Zo kunt u in alle rust nagenieten. 


Alle info:

info@tentz.be

 

 

 

 

Alexander Vermeersch

8790 WAREGEM

0471 32 06 10

 

 

Arjen Saelens

Grote Heerweg 164

8791 Beveren-leie

(Arjen 0494 31 87 36)