feestmateriaal


Uw feest is onze prioriteit! Met onze uitgebreide diensten zorgen wij ervoor dat uw feest tot in de kleinste details en met de grootste zorg wordt verzorgd. Laat de organisatie gerust aan ons over, zodat u zich volledig kunt concentreren op het feesten. Wij nemen de volledige uitwerking van uw evenement op ons, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.


CASSETTEVLOER EN PADEN

Een cassettevloer voegt extra comfort toe en draagt bij aan een warme sfeer op uw evenement. Wij bieden de installatie van natuurlijke houten tentvloeren en bijna elk type tapijt. Ons gespecialiseerde team is bedreven in het leggen van vloeren op oneffen terreinen, zodat uw evenementlocatie perfect wordt geëgaliseerd.

Een tapijt, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, voegt niet alleen stijl toe, maar zorgt ook voor een gezellige en uitnodigende ambiance. Laat ons u helpen om de perfecte vloer te kiezen die past bij de sfeer en het thema van uw evenement.

 


FEESTMEUBILAIR

Streef naar een sfeer waarin uw gasten zich thuis voelen. Met ons deskundig advies kunt u het gewenste meubilair kiezen, en wij verzorgen het totaalconcept voor u.

Van stijlvolle barmeubels tot comfortabele stoelen, van elegante glazen tot verfijnd bestek en nog veel meer, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig meubilair en accessoires om uw evenement compleet te maken. Laat ons uw visie omzetten in werkelijkheid en uw gasten een ervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten.


CATERING EN PERSONEEL

Catering en professionele bediening van dranken zijn cruciaal voor het succes van elk evenement. Laat dit aan ons over, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Wij verzorgen alles, van de levering van gekoelde dranken tot de bediening ervan. Ons ervaren team wordt zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat uw gasten uitstekend worden verzorgd en dat de drankjes vlot en met een glimlach worden geserveerd. Zo kunt u zich volledig concentreren op het genieten van uw evenement, wetende dat alles in goede handen is.


 

 

MOBIELE BAR

Feesten in tenten kunnen soms uitdagend zijn, daarom bieden wij een oplossing: onze mobiele bar die overal inzetbaar is. Deze bar straalt luxe uit en biedt alle comfort die u nodig heeft. Met meer dan voldoende koelruimte en een professionele tapinstallatie bent u verzekerd van perfect getapt Belgisch gerstenat.

Onze mobiele bar kan naadloos worden aangebouwd aan een van onze tenten, waardoor uw evenement een complete ervaring wordt. We bieden op maat gemaakte formules met een vlotte en aangename bediening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en volledig kunt genieten van uw feest.

 


LICHT & GELUID

Verlichting vormt de essentie van een intieme, gezellige en feestelijke sfeer in uw tent. Met op maat voorziene verlichting brengt u uw feest tot leven en creëert u de gewenste ambiance.

Daarnaast bieden wij professionele geluidsinstallaties die perfect aansluiten bij ieder evenement. Of u nu op zoek bent naar high-end geluidsapparatuur of voldoen hebt aan een kleinere geluid set, wij hebben de oplossing die past bij uw behoeften en de grootte van uw evenement.


DECORATIE & EVENTSTYLING

Het zijn de details die het verschil maken. Met de juiste decoratie maken we uw feesttent helemaal af. Of het nu gaat om tafeldecoratie of een volledig uitgewerkte eventstyling op maat van de klant, wij zorgen ervoor dat elk element perfect aansluit bij de sfeer en het thema van uw evenement. Laat ons uw visie tot leven brengen en uw feest transformeren tot een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.


TOILETWAGEN  / KOELWAGEN

Geniet van de luxe en comfort van onze hoogwaardig afgewerkte toiletwagens, beschikbaar in verschillende groottes om aan al uw behoeften te voldoen. Met hun veelzijdigheid kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst, waardoor uw tijdelijke evenementenlocatie volledig is uitgerust.

Voor gekoelde dranken en catering biedt onze koelwagen de perfecte oplossing voor gemoedsrust en comfort. Met onze betrouwbare koelwagen kunt u genieten van gekoelde drankjes en ervoor zorgen dat uw gasten altijd worden voorzien van verfrissende opties.


VERWARMING / MOBIELE AIRCO / STROOMGROEP

Van eenvoudige terrasverwarming tot geavanceerde mobiele verwarmingssystemen met inblaaskasten, bij ons vind je de juiste oplossing voor elk project.

Bij warme zomertemperaturen kunnen onze mobiele koelinstallaties elke ruimte verkoelen, zodat je ook in een van onze tenten een aangenaam klimaat kunt creëren.

Voor elektriciteitsvoorziening op elke locatie, op elk moment, bieden wij mobiele stroomgeneratoren aan, zodat u altijd en overal over elektriciteit kunt beschikken.


WATER-  & STROOMTECHNIEK

Geef je evenement een professionele touch met onze water- en stroomvoorzieningsdiensten. Wij berekenen en stellen een uitgebreid plan op voor de water- en stroomvoorziening gedurende het hele evenement, inclusief de volledige installatie en demontage.

Of het nu gaat om catering, de bar, toiletten of andere faciliteiten, wij zorgen voor de benodigde voorzieningen om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt en al je gasten comfortabel en tevreden zijn.

 LOGISTIEKE DIENSTEN & TRANSPORT

Bij TENTZ bieden we niet alleen uitgebreide ondersteuning bij de opbouw van je evenement, maar we nemen ook de volledige verantwoordelijkheid voor de afbouw en het opruimen van het feest. Zo kun je in alle rust nagenieten.

Ons team zorgt voor een veilig transport van al het materiaal en staat garant voor een vlekkeloze installatie ervan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de praktische aspecten van het evenement. Je kan vol vertrouwen achterover leunen en genieten van de nasleep van je geslaagde evenement.

 


Alle info:

info@tentz.be

 

 

 

 

Alexander Vermeersch

8790 WAREGEM

0471 32 06 10

 

 

Arjen Saelens

Grote Heerweg 164

8791 Beveren-leie

(Arjen 0494 31 87 36)