Extra ruimte nodig?


Soms heeft u dringend extra ruimte nodig die aansluit bij uw huidige locatie. TENTZ kan snel in deze behoefte voorzien door een kwalitatieve tent te plaatsen die perfect aansluit bij uw bedrijf, ziekenhuis, school, of andere locatie. Of het nu gaat om een kortetermijnoplossing of een langdurige behoefte, wij kunnen een tent leveren met een passende afwerkingsgraad, die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen. Op deze manier kunt u snel en efficiënt extra ruimte creëren, precies waar en wanneer u het nodig heeft.

Mensen opvangen

In crisissituaties is er vaak dringend behoefte aan extra ruimte om mensen op te vangen. Bij TENTZ begrijpen we deze urgentie en bieden we oplossingen op maat om snel en effectief aan deze behoefte te voldoen. Onze tenten kunnen worden gecompartimenteerd, zodat privacy verzekerd wordt en verschillende functionele ruimtes kunnen worden gecreëerd.

Opslagruimte

Als je te maken hebt met een tijdelijke verbouwing of je hebt tijdelijk extra opslagruimte nodig voor je producten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij TENTZ begrijpen we de noodzaak van flexibele oplossingen, en daarom bieden wij een snelle en efficiënte service voor het plaatsen van tenten aangepast aan jouw locatie en behoeften.

Of je nu een paar extra vierkante meters nodig hebt of een grotere ruimte, wij staan voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel extra vierkante meters je nodig hebt, en wij zorgen ervoor dat de tent zo snel mogelijk wordt geplaatst op de door jou aangewezen locatie. Op deze manier kun je zonder onderbreking doorgaan met je werkzaamheden en beschikken over de extra ruimte die je nodig hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

Productieruimte

Als je tijdelijk extra moet produceren of meer mankracht aan het werk moet stellen, begrijpen wij de noodzaak van een passende en aangename werkomgeving. Bij TENTZ kunnen wij voorzien in een geschikte ruimte die speciaal is ontworpen om comfortabel en efficiënt in te werken.

Of het nu gaat om een productie-uitbreiding, een tijdelijke werkplaats of het inschakelen van extra personeel, wij zorgen ervoor dat de ruimte aangenaam en functioneel is. Onze tenten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, met voorzieningen zoals vloerbedekking, verlichting, verwarming en ventilatie om een optimale werkomgeving te creëren.


Alle info:

info@tentz.be

 

 

 

 

Alexander Vermeersch

8790 WAREGEM

0471 32 06 10

 

 

Arjen Saelens

Grote Heerweg 164

8791 Beveren-leie

(Arjen 0494 31 87 36)