TENTENVERHUUR


Voor elke gelegenheid de juiste tent. Ons aanbod in tenten is divers en dankzij hun afmeting en flexibiliteit zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote feesten van 10 tot 1200 personen. Bedrijfsfeest, trouwfeest, communie, verjaardag? Voor elk feest hebben wij een oplossing.


BOOGTENT 15m

Deze unieke boogtent is ons allernieuwste pareltje. Deze tent is te huur van 15x15m tot 15x70m (per 5 meter verlengbaar). De boogtent is mogelijk met transparant dak- en gevelzeil en met een zijde in vast glas en met een stijlvolle deur. Zo krijg je een zee van ruimte en licht en wordt je tent een hemelse feestruimte, zeker in combinatie met het overdekte terras. Een echte eye-catcher voor uw publiek op een onvergetelijk feest!


KADERTENT

Nood aan één grote ruimte voor uw feest? Dan zijn onze kadertenten uitermate geschikt. Halfopen of gesloten, het is allemaal mogelijk. Ook de allernieuwste Arcade boogtent kan je bij ons huren. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor afmetingen en info. 


PAGODETENT

Onze klassevolle pagodes creëren een zee van ruimte. Aan elkaar gekoppeld bieden ze tal van mogelijkheden, altijd met een verrassend mooi resultaat. Door hun stevigheid kan u er in weer en wind op vertrouwen. Een Pagodetent creëert een feestelijke sfeer. Eén Pagodetent meet 5x5m en is eindeloos aan elkaar schakelbaar per 25m².  Ideaal voor feestjes tot 100 personen.


PLOOITENT

Een markt, braderie of de opening van uw winkel. Dan is onze plooitent ideaal. Plooitenten zijn handig en snel geplaatst.
Tentje zetten?  zo gebeurd!

info@tentz.be

Koen: 0498 32 85 23

Karel: 0479 32 33 49

 

Karel Deweer - Taelman

Krevelstraat 11a

8581 KERKHOVE

 

Koen Deweer 

Luxemburgstraat 102

9890 GAVERE