TENTENVERHUUR


Voor elke gelegenheid de juiste tent. Ons aanbod in tenten is divers en dankzij hun afmeting en flexibiliteit zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote feesten van 10 tot 1200 personen. Bedrijfsfeest, VIP-event, trouwfeest, communie, verjaardag? Voor elk feest hebben wij een oplossing.


BOOGTENT 15m

Deze unieke boogtent is ons allernieuwste pareltje. Deze tent is te huur van 15x15m tot 15x70m (per 5 meter verlengbaar). De boogtent is mogelijk met transparant dak- en gevelzeil en met een zijde in vast glas en met een stijlvolle deur. Zo krijg je een zee van ruimte en licht en wordt je tent een hemelse feestruimte, zeker in combinatie met het overdekte terras. Een echte eye-catcher voor uw publiek op een onvergetelijk feest!  


STRETCHTENT

Met onze unieke stretchtent of bedoeïenentent creëer je een onvergetelijke sfeer op jouw feest.  Deze tent kan volledig open of gedeeltelijk gesloten geplaatst worden volgens jouw wens.  Zo ben je beschermd tegen wind en regen of te felle zon.  Een Stretchtent past in elke tuin en kan geplaatst worden met of zonder vloer. PAGODETENT

Onze klassevolle pagodes creëren een zee van ruimte. Aan elkaar gekoppeld bieden ze tal van mogelijkheden, altijd met een verrassend mooi resultaat. Door hun stevigheid kan u er in weer en wind op vertrouwen. Een Pagodetent creëert een feestelijke sfeer. Eén Pagodetent meet 5x5m en is eindeloos aan elkaar schakelbaar per 25m².  Ideaal voor feestjes tot 100 personen. BOOGTENT 10m

Deze kleinere boogtent is ideaal voor feestjes vanaf 50 tot 250 personen.  Deze tent is te huur van 10x10m tot 10x85m (per 5 meter verlengbaar).  Je kan ze plaatsen met witte of transparante zeilen, maar met een glazen wand, deur en transparant dak maak je er een pareltje van.  Het overdekt terras maakt het helemaal af. Een unieke tent voor uw feest thuis of op het bedrijf.” 


KADERTENT

Nood aan één grote ruimte voor uw feest? Dan zijn onze kadertenten uitermate geschikt. Halfopen of gesloten, het is allemaal mogelijk. Ook de allernieuwste Arcade boogtent kan je bij ons huren. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor afmetingen en info. 

Alle info

info@tentz.be

 

 

 

 

Alexander Vermeersch

8790 WAREGEM

0471 32 06 10

Karel Deweer - Taelman

Krevelstraat 11a

8581 KERKHOVE

(plaatsing : Karel 0479 32 33 49)